Yasmin Zarine binti Mohd Muzamel

Alhamdulillah you were born on 2nd January 2015, at 10.48pm. Welcome to the world, our lil angel 😍   
Lahir-lahir je, terus nampak muka papa dia haha!
Try nak upload gambar lain tapi asyik fail je 😭 Takdir kuota laju dah habis hahaha takpa, will upload later. 

Btw, 2 tahun tau mama duduk kat wad tunggu awak lahir 😝😝😝 Fireworks new year pun awak tak keluar. Rupanya nak 2 Januari jugak haha

Sepanjang papa awak kat sini, dia yang bangun tengah malam, tukar pampers, buat laundry, mandikan awak, tungkukan mama before tidur, sapu minyak & urut tiap pagi malam, cuci pinggan, tolong angkatkan dari katil bila susah/sakit nak bangun, etc. Sampai rasa macam takleh bayangkan kalau papa awak takda.

But his >2 weeks cuti dah habis. And kena balik Penang. It’s hard but we have to. That’s why I couldnt held my tears yesterday when you went to the airport.
It’s okay. Just like you said, “2 kali hujung minggu je. 2 kali je”. Thank you again, wak. See you in 3 weeks ❀️

Tiap hari update gambar Yasmin kat Muzamel. Tiap hari jugak Muzamel never fail to text and call me, and ingatkan jangan itu jangan ini buat itu buat ini πŸ˜…  
 Love you and thank you ❀️ from us; Auni & Yasmin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s