So far, being a houseman…

Hello. Long time no see ah. Hehe sekarang memang dah jarang jenguk blog etc. Paling selalu pun bukak Twitter, Ig, FB (in order). Tu pun sebab nak catch up dengan berita seantero dunia acewah.

So far, being a houseman is tolerable. Wah. Ayat kau. Haha. Tiring, hectic, etc memang tak leh lari lah, but it is not that bad (though it is not that good jugak). But learning process macamtu lah. Kecik kecik dulu kau nak berlari, mesti kau jatuh terpeleot dulu kan? Haa. But I’m enjoying it. Now I’m in medical. Will be leaving for ortho in 2 weeks time.

Btw, ni tengah oncall in chest ward. Dalam bilik sleep study tengah nak lena. Lets have an uneventful night. Nak update sikit je ha. Hehe k laaa sementara takde apa ni baik tido, nanti kena panggil baru tau. Haha Chiow!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s